Loading...

Потребител:
Парола:
  Заявка за регистрация > 

 
  Новини
  Форум
  Галерия
  Библиотека
  Членство
  Клон Благоевград
  Клон Бургас
  Клон Варна
  Клон В.Търново
  Клон Враца
  Клон Пловдив
  Клуб СУ София

 
 Име
 
 e-mail
 
 Текст
 

 към Националната база данни на младите психолози.
 
Скъпи студенти по психология и млади психолози от цяла България,
 
Една от основните цели на СМПБ "4-ти април" е да подпомага професионалната реализация на всички студенти и млади специалисти по психология. В унисон с тази цел създадохме национална база данни на всички наши членове с което да им помогнем в контакта с бъдещи работодатели и клиенти. Националният регистър, съдържащ основна информация за всеки един регистрирал се член, ще бъде публикувана на интернет страницата на СМПБ www.4april.eu на български и английски език, и ще бъде промотирана и разпространявана сред психологическата общност в България и Европа (чрез партньорската ни мрежа на EFPSA). Всеки регистриран в базата данни член на СМПБ 4-ти Април ще получи официален сертификат, удостоверяващ членството му в Европейската федерация на младите психолози (EFPSA), личен идентификационен номер  гарантиращ мястото му в националната база данни и парола за пълен достъп до www.4april.eu .
 

 

 

За да се регистрирате в Националната база данни на младите психолози трябва да отговаряте на следните Условия:
 
  1. Да сте редовен член на СМПБ "4-ти aприл" с предплатен членски внос за 1 година, което ще гарантира присъствието ви в базата данни за минимум едногодишен период.
  2. Да изтеглите регистрационният формуляр и резюмето му на български oт тук (задължителен) и на английски (по желание), да ги попълните и да ги изпратите на е-mail: office@4april.eu
  3. Да изпратите ваша снимка в електронен вариант не по-голяма от 100 кВ на същия адрес. office@4april.eu
  4.  При неплатен членски внос да го заплатите при координатора на клона в съответния град в който живеете (повече инфо за връзка с координатора на клона можете да видите на http://www.4april.eu/public/bg/cordinators/) или да го платите банков път по сметка:
 
Име на банкатаРайфайзен Банк
BIC/Swift – RZ BBB GSF
IBAN - BG52RZ BB9155 1087 101610
Причина – членска такса
 
След справка на статута Ви и обработка на данните (в рамките на 7 дни) ще бъдете включени в Националната база данни на младите психолози.
Това е вашия шанс да бъдете забелязани в страната ни и в Европа . Нека покажем, че в България има качествени кадри по Психология.
 
Очакваме Ви